lauantai 23. lokakuuta 2010

Hobittihöpinää

Iik, lähtö on lähellä! Kävin tänään hakemassa Kilroyn toimistolta viimeisen kasan lippuja ja lappuja. Aika on mennyt ihan sairaan nopeasti!

Pakko kirjoitella taas Hobitti-uutisia. Tänään ilmoitettiin, että Bilbon osaan on valittu Konttori-sarjasta tuttu Martin Freeman, jota on rooliin jo pitkään veikattukin. Vaikuttaa varsin onnistuneelta valinnalta.

Vaikka elokuvan kuvausten aloittamisen ajankohta jo ilmoitettiin, kuvauspaikka on vielä auki. Australialaisen näyttelijöiden ammattiliiton aloittaman protestin seurauksena vaikuttaa hyvin mahdolliselta, että Keskimaa siirtyykin pois Uudesta-Seelannista. Mikäli niin käy, maan elokuvateollisuus ja myös matkailuala kokevat pahan takaiskun. Toivoa kuitenkin on, ja Wellingtonissa on järjestetty jo useita mielenosoituksia Hobitin pitämiseksi Uudessa-Seelannissa. Alla olevassa uutispätkässä muuten vilahtaa tuleva Wellingtonin-majoittajani, vaaleatukkainen nuori nainen. Toivottavasti tilanne päätyy parhain päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et halua kirjautua sisään kun jätät kommenttia, valitse kohta Nimi/Url-osoite, niin voit valita minkä tahansa käyttäjänimen itsellesi. Kohdan URL-osoite voi jättää tyhjäksi.