lauantai 16. lokakuuta 2010

Uudessa-Seelannissa tapahtuu

Uutisia Uudesta-Seelannista. Olen jo pitemmän aikaa seuraillut Noldor Blog -blogia. Sen ylläpitäjä on (ilmeisesti nyt jo entinen) Taru sormusten herrasta -kuvauspaikkakierrosten opas, joka kirjoittaa kaikesta kyseiseen elokuvasaagaan ja sen kuvauspaikkoihin liittyvästä.

Tänään blogista sai lukea ilouutisen: pitkään vaikeuksissa ollut Hobitin tuotanto etenee. Aikataulun venymisen vuoksi alun perin ohjaajaksi kaavailtu Guillermo Del Toro joutui jo luopumaan projektista, mutta nyt Peter Jackson ilmoitti palaavansa itse ohjaajan pallille. Kuvaukset alkavat helmikuussa - ikävästi juuri kun minä olen poistunut maasta, joten turha tunkea avustajaksi. :P Ehkä kuitenkin kuvauspaikoilla näkyy kiinnostavaa vipinää!

Mitä taas tulee aivojen nollaamiseen, Turun Sanomien uutisen mukaan Uudessa-Seelannissa alkoholi on tällä hetkellä halvempaa kuin vesi. Ou nou...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et halua kirjautua sisään kun jätät kommenttia, valitse kohta Nimi/Url-osoite, niin voit valita minkä tahansa käyttäjänimen itsellesi. Kohdan URL-osoite voi jättää tyhjäksi.